Nové klučičí posily!

V degudrey se dějí změny - 
přivítali jsme totiž několik krasavců do našeho chovu, které musíme představit!


Chufev Degudrey

*22.9.2015
Agouti Schecke evt. BT
Chufev neboli Chu je strakáček a poslední synáček Odinka a Aslaugh. Vlastně v součastnosti nejmladší z celého našeho doupěte. Je to společník do této klučičí skupinky a zatím nemáme v plánu na něm chovat.


Lorien Fluffy Furballs

*23.8.2015
Cream Superschecke nebo Sand BT Superschecke
Lorien je snový obojgenový chlapeček, dovezený z Německa až od švýcarských hranic. Jeho osudem je zpetřit genofond českých pískových osmáčků a bude dalším posunem v našem chovu. Protože pokud dostane partnerku s modrým i sand genem, budeme v budoucnu odchovávat i krémová miminka.
Jen co povyroste budeme mu tedy shánět novou partnerku:)




Albus od Rosničky

*11.9.2015
Blau uni
Albusek je modrásek s neobvykle hustou srstí. Je to vnouček po Odinkovi a Aslaugh. Syn Evžena, nejskvělejšího ze všech osmáčat, která mi prošla rukama. V něm bude v budoucnu možná pokračovat linie zakladatelů Degudrey.




Diego Regenbogen-Degus

*18.6.2014
Sand uni
Do našeho týmu také přibyl pískový krasavec Diego, který bude v budoucnu tvořit dvojku se samečkem Tundrou. Přicestoval k nám z Prahy od Verči z Escalante degu, jeho původní domovská chovatelská stanice je však Regenbogen - Degus v Německu. V současné době, ale bude zaskakovat za mladého samečka Chonsua a bydlet ve voliéře s Lunou, Lajkou a Galadriel. S holkami si Diego pěkně sedl, Lajka měla trochu výhrady, ale nakonec si taky začala svého ženicha hýčkat a opečovávat. Diego je středně velký sameček (235g), hodný, ke svým samičkám pozorný a něžný. Nechá se vzít do ruky i pomazlit. Jeho vášeň je běhání v kolečku. Diego je zkušený sameček, který již zplodil pár potomků, snad si poradí i tentokrát. :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat